SIGNON IT d.o.o.
Hirčeva 10, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 5390 390
Fax: +385 1 5390 399
 
 
 
 
HAMAG BICRO sudjeluje u provedbi financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”
   


Profil tvrtke

SIGNON IT je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izgradnju i održavanje informacijskih i komunikacijskih rješenja. Osnovana je 2006. godine i od samog početka orijentirana je na pružanje ICT usluga i tehničke podrške malom i srednjem poduzetništvu. Svoju poziciju uspješne ICT tvrtke na domaćem i inozemnom tržištu utvrđujemo izgradnjom povjerenja i kvalitetnih dugoročnih poslovnih odnosa.

Fokusirani smo na razumijevanje potreba naših klijenata te racionalizaciju, redizajn i unapređenje njihovih ICT rješenja kako bismo im pomogli postići poslovnu izvrsnost. Naši konzultanti i inženjeri pomažu klijentima u povezivanju informacijskih tehnologija s njihovim poslovnim ciljevima kroz izgradnju i implementaciju učinkovitih, pouzdanih, skalabilnih i sigurnih informacijskih sustava neophodnih za savladavanje današnjih poslovnih izazova.

Misija

SIGNON IT osigurava visoku kvalitetu konzultantskih usluga svojim klijentima, podržavajući ih kontinuirano kroz sve njihove poslovne promjene. Svojim poslovnim korisnicima nudimo provjerena, pouzdana i povoljna ICT rješenja uz stručnu podršku i optimalno korištenje raspoloživih resursa za postizanje zadanih ciljeva i zadovoljstva korisnika.

Vizija

SIGNON IT je idealan partner domaćim i inozemnim tvrtkama koje žele na racionalan i učinkovit način upravljati svojim ICT resursima. Želimo biti prepoznati kao najbolji izbor za male i srednje poduzetnike te pouzdan poslovni partner koji postavlja visoke standarde i mjerila kvalitete u svim segmentima poslovanja. Cilj nam je kroz uspješno poslovanje i stvaranje novih vrijednosti svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima osigurati budućnost u poduzeću u kojemu je užitak raditi i gdje se zaposlenici ponose svojim radnim mjestom.

Temeljne vrijednosti

Stručnost i znanje
Neprestano učenje i usavršavanje predstavljaju osnovni potencijal kojeg koristimo kroz sve naše djelatnosti.

Odgovornost i pouzdanost
Osnovne karakteristike svakog pojedinca kao i poduzeća u cjelini su odgovornost za svaki izvršeni zadatak te pouzdanost u svakom segmentu poslovanja.

Profesionalni integritet
Stručni kriteriji u izboru rješenja imaju najviši prioritet i ne mogu biti predmet kompromisa, a savjestan i pošten odnos prema efikasnom korištenju radnog vremena predstavlja imperativ u našem poslovanju.

Inovativnost
Snažno zagovaramo i potičemo inovativne ideje i inicijative koje doprinose napretku i poboljšanju rada poduzeća i njegovih klijenata.

Fleksibilnost i individualni pristup klijentu
Nismo vezani uz korištenje bilo kojih rješenja ili tehnologija te smo u mogućnosti povezati više različitih tehnologija i nadopuniti ih vlastitim rješenjima. Naš cilj nije prodati hardware ili software, već pomoći svakom klijentu da kroz adekvatna rješenja unaprijedi svoje poslovne procese kako bi ih učinkovitije i brže obavljali. Inzistiramo na shvaćanju poslovnih problema naših klijenata i dajemo sve od sebe kako bismo im omogućili da dobiju najviše za uloženi novac.

Kolegijalnost
Ugodna radna okolina je preduvjet za kvalitetan rad, a temelji se na toleranciji i solidarnosti među zaposlenicima te stvaranju dobrih međuljudskih odnosa.

 
     
  Copyright 2006-2016 SIGNON informacijske tehnologije d.o.o. | Sva prava pridržana